Home/E-Learning
E-Learning

Online training
E-learning

Op zoek naar een training die je op je eigen tempo kan volgen? Dan is onze E-learning de perfecte oplossing. De cursus is gestructureerd en de perfecte manier om theoretische kennis op te doen. Individueel leren is in de loop van de jaren geëvolueerd en geeft je de vrijheid om in je eigen tempo te studeren en je training aan te passen aan je persoonlijke schema.

Onze E-Learning

Onze volledig geaccrediteerde e-learning training is ontwikkeld door interne QRP-experts. De inhoud is overgenomen uit het officiële studieprogramma en omgevormd tot een interactieve en exclusieve online training. De e-learning bereid je volledig voor op het / de examen(s). Onze online training geeft je de vrijheid om te leren wanneer, waar en zoveel je wilt! De e-learning biedt 24/7 toegang tot ons online leerplatform. De cursus bestaat uit thematische video’s en online toetsen, die helpen de gekozen methode te begrijpen. Het systeem begeleid je volledige training ervaring en helpt je het vereiste kennisniveau te bereiken om voor het examen te slagen.

Probeer onze gratis demo-les

Inclusief online examen

Examens vinden online plaats met gebruik van de externe ProctorU-technologie. Dit biedt de vrijheid om examens af te leggen op een tijdstip en locatie die jou het beste uitkomt. Examens kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week worden afgenomen met behulp van een webcam en een betrouwbare snelle internetverbinding.

Mobiele Training

Deelnemers hebben toegang tot trainingssessies via iPhone, iPad of Android-apparaten.

Voor onze e-learning training hebben deelnemers alleen een pc met internet en een geüpdatete browser (zoals Firefox, Chrome of Internet Explorer) nodig.

Contacteer ons

Heb je vagen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaand formulier.Go to Top