Home/Klassikale Training
Klassikale Training

Klassikale Training

Is het jouw doel om nieuwe vaardigheden te verwerven en deze onmiddellijk in praktijk te brengen? Dat vind je allemaal in onze klassikale training.

Onze lokale trainer biedt praktische ervaring, passie, toewijding en enthousiasme tijdens onze klassikale training op locatie. Met behulp van peer-to-peer interactie en coöperatief leren, bieden we een multifunctioneel leerproces. Je dompelt je onder in het cursusmateriaal en bent gecertificeerd voordat je het weet!

Klassikale training

QRP biedt al 20 jaar klassikale training aan. Wij bieden klassikale opleidingen in het Nederlands op verschillende locaties in heel Nederland. Tijdens onze klassikale training wordt je samengebracht met een groep deelnemers met verschillende professionele achtergronden. De trainer zal een breed scala aan voorbeelden geven die alle deelnemers zullen aanspreken. De verschillende professionele achtergronden van de deelnemers bieden verschillende perspectieven en vergroten het peer-to-peer leren.

QRP’s klassikale training is gespreid over een reeks van dagen, afhankelijk van de methodologie. De deelnemers volgen de cursus buiten hun kantoor en kunnen zich daardoor volledig in de methodiek verdiepen, zonder enige afleiding.

  • Volle dag training met een gevarieerde groep deelnemers
  • Expert live trainer
  • Examen aan het einde van de opleiding

Waarom een klassikale training?

Tijdens een klassikale training concentreer je je op één ding. Dit verbetert de integratie van vaardigheden en helpt je de stof sneller onder de knie te krijgen. Een training op locatie zorgt ervoor dat alles wat je leert sneller in praktijk wordt gebracht, met een certificering die jouw opgedane kennis aantoont!

Digitaal opleidingsmateriaal

Deelnemers krijgen een digitale versie van het cursusmateriaal in hoge kwaliteit. Het materiaal omvat test vragen en een compleet proefexamen.

Inclusief online examen

Het examen vindt plaats op de laatste dag van de training. De deelnemer moet mogelijk zijn / haar laptop meenemen om het examen online af te leggen. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit van tevoren gecommuniceerd aan de deelnemer.

Vraag een offerte aan

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier als je vrijblijvend een offerte wilt ontvangen of indien je vragen hebt.Go to Top