Home/Opleidingen
Opleidingen

Developing Professionals

Wij bieden ondersteuning bij het streven naar professionele excellence in Project Management, IT Governance & Service Management, Agile, Change Management, Programma, Portfolio en PMO Management door middel van wereldwijd erkende accreditaties.

Project Management

Project Management is een strategische organisatorische bekwaamheid die een organisatie kan helpen om de verschillende soorten projecten en de verschillende soorten van verandering te beheren en controleren.

Als Project Manager kunt je bestaande vaardigheden ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren om jouw organisatie te helpen slagen door het leveren van hoge kwaliteit, zonder afbreuk te doen aan de kosten en deadlines.

Lees meer over ons volledige aanbod van Project Management opleidingen om nieuwe tools en technieken te leren, en praktisch advies te winnen dat je kunt aanwenden in het bedrijfsleven.

PRINCE2
PRINCE2 Agile

IT Governance & Service Management

Organisaties zijn steeds meer afhankelijk van IT en dienen IT services te linken aan de bedrijfsfocus om strategische objectieven te bereiken. Van belang zijn de juiste processen, mensen en technologie voorhanden zijn zodat jouw organisatie haar bedrijfsdoelstellingen kan bereiken.

Jouw accreditatie en die van jouw collega’s in IT Governance & Service Management zijn een teken van gevorderde ervaring en kunde. Dit geeft een duidelijk voordeel aan organisaties die deelnemen aan publieke en privé tenders.

ITIL

Agile & DevOps

De Agile-methodologie legt de nadruk op korte ontwikkelingscycli, bekend als sprints, en frequente iteraties, met als doel zo snel mogelijk software klaar voor gebruik aan te leveren. Agile is ontstaan in de software ontwikkelingsindustrie in het begin van de jaren 2000, en is sindsdien op grote schaal toegepast in andere sectoren. Sindsdien is het een populaire aanpak geworden voor het beheer van projecten en teams.

Agile en DevOps zijn een krachtige combinatie voor softwareontwikkeling: Agile biedt een kader voor snelle en flexibele ontwikkeling, DevOps automatiseert en stroomlijnt het leveringsproces, waardoor snellere en betrouwbaardere software releases mogelijk zijn.

DevOps

Programma, Portfolio, PMO Management

Programma-, Portfolio- en PMO-management worden vaak samen uitgevoerd om de strategische doelstellingen van de organisatie te bereiken.

Met Programma Management kan je projecten volgens de strategische doelstellingen van jouw organisatie organiseren, ervoor zorgen dat projecten effectief verlopen alsook dat resources efficient gebruikt worden.

Met Portfolio Management neem je beslissingen over het doorvoeren van de juiste veranderingen (voor projecten en programma’s) ten opzichte van de business as usual.

Een PMO (Project Management Office) is verantwoordelijk voor het definiëren en in stand houden van normen, processen en methodologieën voor projectbeheer en biedt ondersteuning aan projectteams.

MSP
MoP
P3O

Het perfecte traject naar de oplossing begint hier!

Wat wil je leren? Er is altijd een trainingsvorm die bij je past.
Ontdek onze diensten en kies een trainingsvorm die past bij jouw behoeften of die het beste werkt voor jouw collega’s.

Virtuele Trainingen
Klassikale Trainingen
E-Learning
Bedrijfstrainingen

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!